Esiintymään!

Toukokuussa Bollywood-opettajamme Ilona tiedusteli ryhmältä, olisiko kenelläkään halua lähteä esiintymään Lumoavan Tanssin Festivaalin päivänäytöksiin kesäkuun alussa; nämä olivat ilmaisnäytöksiä, joissa esiintyi enimmäkseen juuri harrastajia ja oppilasryhmiä. Kyseessä oli itämaisen tanssin festivaali, mutta bollywoodia voi sanoa itämaisen serkuksi, joten esityksemme olisi aivan paikallaan. Kymmenkunta ryhmäläistä oli kiinnostunut, ja kahdeksan tuli loppujen lopuksi mukaan.

Esitimme saman numeron kuin tanssikoulun kevätjuhlassa, joten harjoituksissa sitä tarvitsi lähinnä kerrata ja hioa. Luulin aluksi että ensimmäinen harjoituskerta jäisi minulta väliin, mutta sille illalle alun perin suunnittelemani meno peruuntuikin; ei ollut vaikeuksia miettiä mitä sen sijaan tekisin, etenkin kun koreografian tietyssä kohdassa minulle aina tuli jonkin asteinen oikosulku…

Vasta muutamaa päivää ennen festariviikoloppua varmistui, että meidän ryhmämme esiintyisi sunnuntain näytöksessä. No, sunnuntaiaamuna vain kello soimaan varmuuden vuoksi, aamukahvin jälkeen pakkaukset valmiiksi, ja auton nokka kohti Järvenpäätä. Reitti oli onneksi tuttu, ja olin perillä hyvissä ajoin meikkaamassa ja vaihtamassa vaatteita (ja vaihtamassa muutaman sanan alan tilaisuuksista aina löytyvien tuttujen kanssa). Jossain nurkassa kävimme vielä numeromme läpi, ja sitten alkoikin jo olla kiire lavalle.

Esityksemme onnistui oikein hyvin, vaikka oma tanssini takkusikin juuri siinä samassa kohdassa kuin ennenkin. Muutenkin tapahtumasta jäi hyvä mieli. Ainoa takaisku oli se, ettei Ilona itse päässyt meitä katsomaan, hän kun makasi kotona kevätflunssan kourissa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s